WordPress onderhoud

Laat je wordpress website door ons onderhouden

Er gebeurd veel in de wereld van de websites. Wekelijks zijn er meerdere updates beschikbaar die zorgen voor een veiligere, maar ook snellere website. Als je dit niet goed bijhoudt loop je veel voordelen mis en wordt je website vatbaarder voor aanvallen. Wij willen je ook na de oplevering van je website hier graag bij helpen!

Kies voor ons WordPress onderhoudspakket en wij zullen ervoor zorgen dat je website wekelijks wordt gecontroleerd. We voeren updates uit, optimaliseren de snelheid en sturen je maandelijks een rapportage die inzicht geeft in verschillende statistieken.

Wat doen wij voor het onderhoud van je website?

Iedere week controleren wij of je website up-to-date is. Zien we dat er updates nodig zijn? Dan voeren we die direct uit! Denk hierbij aan plugin en thema updates, maar ook als er een nieuwe versie van WordPress beschikbaar is.

Wij maken maandelijks een back-up van je WordPress website en database. Deze slaan wij op in de cloud zodat je er zeker van kan zijn dat je nooit je website kwijt kunt raken.

Wij zijn altijd beschikbaar voor kleine vragen zoals het aanpassen van een stukje tekst of om een foto te veranderen. 

Aan het einde van iedere maand krijg je een rapport toegestuurd, hier staat alles in wat wij hebben gedaan en kun je teruglezen hoe je website heeft gepresteerd. Het rapport bestaat o.a. uit:

  • Uitgevoerde updates
  • Uptime van je website
  • Google analytics resultaten
  • Optimalisaties

€12,50 per maand

Al onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Wij houden van flexibiliteit en je zit dus nergens aan vast!

Voordeelpakket

Wil je volledig zorgeloos zijn over je website? Kies dan voor ons voordeelpakket. Wij maken je website, hosten je website en voeren al het belangrijk onderhoud uit. Je hebt één duidelijk aanspreekpunt voor alle zaken rondom je website en wij zijn altijd bereikbaar om problemen op te lossen of om vragen te beantwoorden. 

Hosting + onderhoud

Beide pakketten voor een voordelige prijs
25
20
/maand
  •  

Deze websites zouden van jou kunnen zijn!

Neem eens een kijkje in ons portfolio en ontdek wat mogelijk is.