Website Lykan Zonweringen

Over het project

De website die wij hebben gemaakt voor Lykan Zonweringen is ons meest recente en grootste project. Het is het absolute sterretje in ons portfolio. Lykan Zonweringen is een specialist in zowel de verkoop en montage van premium buitenzonwering in regio Gelderland. Wij hebben een zeer nette website neergezet, die volledig is afgestemd op de huisstijl en de wensen van de doelgroep.

Ook hebben wij in de achterkant van de website twee systemen geïntegreerd. Het eerste systeem is een webshop die de prijs van een product kan berekenen op basis van de door de klant ingevoerde afmetingen en andere specificaties. De klant krijgt zo direct een prijsindicatie te zien. Dit systeem is gebouwd met UNI CPO in combinatie met Crocoblock. Het tweede systeem zit in de achterkant van de website. Het is een eigen offerte systeem, waar zowel de opdrachtgever als de klant offertes en facturen kunnen sturen/accepteren/afwijzen.

Verder hebben wij ook andere diensten geleverd. Zo hebben we gebruik gemaakt van cloudhosting, caching plug-ins en script optimalisatie om de website zo snel mogelijk te maken. Met een google page speed score van 90+ is dat zeker gelukt. Wij hebben ook de zoekmachine optimalisatie op ons genomen. Zo hebben wij een sterk backlink profiel gebouwd, zijn alle pagina’s SEO geoptimaliseerd en doen we wekelijks zoekwoorden onderzoek. Tevens schrijven en publiceren wij wekelijks relevante (SEO) artikelen voor Lykan Zonweringen, onze copywriting skills komen hier goed van pas!

Wij hebben ook een doelgroep- en SEO analyse gemaakt, vanuit daar hebben we KPI’s opgesteld. Deze informatie gebruiken wij om via Google Ads en Facebook Ads advertenties te maken en te monitoren. En met succes! Want de CTR (click through rate) ligt gemiddeld boven de 6%. Om de conversie te optimaliseren voeren wij tevens A/B testen uit om te zien wat beter voor de bezoeker werkt.

Datum

17-11-21

Klant

Lykan Zonweringen

Wat hebben we geleverd?

Webshop, SEO, Copywriting, Advertising

Duur

Voortdurend project

Webdesign lykan zonweringen

Zo'n website kan ook van jou zijn.